...

Områdebeskrivelser

Om Aalborg Centrum

 

Aalborg Centrum, også kaldet Aalborg City, er omkranset af Limfjorden og Nørresundby mod nord, Vestbyen mod vest, Øgaden mod øst, og Kærby mod syd.

Centrum af Aalborg består af et charmerende mix af en moderne uddannelses-, videns- /oplevelsesby samt historiske bygninger. 

Den nye havnefront danner et helt nyt og åbent byrum, der bl.a. udgøres af den lange promenade, Jomfruaneparken, et havnebassin og stort aktivitetsområde med mulighed for bl.a. basketball og fodbold.


De mest butiksrige gågader byder på et vælg af forretninger og giver byen puls. Samtidig er der et bredt udvalg af caféer og restauranter i alle prisklasser, og for enhver smag.

"Eternit-området" placeret imellem Vejgaard og det centrale Aalborg, bestod før i tiden af et gammel fabriksområde, men udgør idag en helt ny bydel med mange forskellige boligtyper, erhvervslokaler, dagligvarebutikker, Fitnesscenter mv. Ungdomsboligerne i Alexander Foss Gade, Plateauet, Henius House og Visionsvej er alle placeret i Eternit-området.

Flere kulturhuse er i de senere år kommet til byen, herunder bl.a. Musikkens Hus og Utzon Centeret, som endnu engang har betydet udvidelse af havnefronten længere mod øst.

Centrum rummer - kort sagt - det hele!

 

Områdebilleder

 

Gågade-view:

 

Café-område ved C.W. Obels Plads:

 

Café-område ved Mølle Plads:

 

Jens Bang's Stenhus midt i Aalborg Centrum:

 

Jomfruaneparken ved havnefronten en sommerdag:

 

Friis Citycenter:

 

Budolfi Kirke:

 

Havnebassinet:

 

 

Offentlig transport

 

Mulighederne for offentlig transport til og fra Aalborg Centrum, er utallige. Vesterbro som strømmer igennem Aalborg Centrum kører regionalbusserne nord fra igennem, mens by- og metrobusserne passerer Boulevarden, som munder ud i Kennedys Plads; knudepunkt for den offentlige trafik i Aalborg, da både Busterminalen og Aalborg Banegård er at finde der.

 

TOG: Fra Aalborg Banegård kan du bl.a. tage toget videre til Vestby Station på få minutter eller videre til Lindholm Station (Nørresundby).


BUS: Regional-, by- og metrobusser kører det meste af døgnet til og fra Aalborg Centrum

Tjek bus- og togtider her.  

 

Aktiviteter i Aalborg Centrum

 

Aalborg Teater:
Tag i Teateret og nyd en forestilling til halv pris! (Gælder studerende og unge under 25 år.)
For mere info, klik her


Skøjtebane på C.W. Obels Plads:
I de kolde vintermåneder har du mulighed for en tur på skøjter. Hvis ikke du har egne skøjter, er det muligt at leje et par for få penge.


Nordkraft:
Et kulturhus indrettet i Aalborgs nedlagte kraftværk ved havnen, bestående af bl.a. mindre biograf, teater, caféer, koncerter og standup på "Skråen", som også bor i Nordkraft. 
For mere info, klik her


DGI-huset Nordkraft:
I DGI-huset, som er beliggende i Nordkraft, tilbyder både adskillige holdtræningsmuligheder og fitnesslokale, samt klatrevæg.
For mere info, klik her.


Nordisk Film Biografer:
Aalborg's største biograf med et kæmpe filmudvalg.
For mere info, klik her


Studenterhuset:
Studenterhuset er et kulturhus på Gammeltorv, som fungerer som et samlingspunkt for Aalborg's studerende. Stedet rummer diverse studenteraktiviteter, café og er et af Aalborg's rytmiske spillesteder med både små og store optrædende navne.
For mere info, klik her.


Aalborg Zoo:
Oplev en dag under åben himmel i Aalborg Zoologiske Have - selvfølgelig med rabat til studerende.
For mere info, klik her.


Jomfruaneparken:
Parkanlæg ved havnefronten, der - særligt om sommeren - danner rammer om forskellige aktiviteter, da den både rummer rekreative områder med byhave og havnebassing, men også boldbaneareal. Bl.a. har parken været benyttet til sommereventet "Chill i parken" og sportsarrangementet "Sport in Progress". Udover diverse aktiviteter ved - og i Jomfruaneparken, er parken generelt set et rigtig populært område og et samlingspunkt for mange, så snart vejret er godt.
For mere info, klik her


Funcenter: Et besøg værd, hvis I er mindst 6 personer, der savner alternative sjove aktiviteter. Prøv bl.a. "promille-hockey", "zebra-ræs" eller "Bubble-soccer".
Pris: For mere info og pris, klik her.


Ovennævnte er kun en brøkdel af alle de aktivitetsmuligheder og kulturudbud, der findes i Aalborg, så gå selv på opdagelse. :)

 

Indkøbsmuligheder

 

Indkøbsmulighederne i Aalborg Centrum er rigtig gode. Udover det store forretningsudvalg i Aalborg Centrum, findes tillige et væld af dagligvarebutikker.

Herunder bl.a.  

 • Føtex, Slotsgade 8-14 /Synergivej 5
 • Rema 1000, Østerbro 29A / Godsbanen 2
 • Netto, Danmarksgade 41 / Alexander Foss Gade 30
 • Superbrugsen, Sjællandsgade 45
 • Salling Super, Nytorv 8
Luk

Om Aalborg Vestby

 

Aalborg Vestby eller 'Vestbyen', som området også kaldes, har altid været et populært område for unge mennesker, grundet kombinationen af bydelens umiddelbare nærhed til Aalborg Centrum og samtidig tilbagetrukket fra midtbyens støj.

Vestbyen byder - udover den korte afstand til centrum - også på en masse skønne naturområder; bl.a. kort afstand til Aalborg Lystbådehavn ved Limfjorden og parkanlæget Fjordmarken.

Som beboer i Vestbyen har du generelt alt beliggende indenfor kort afstand; dagligvarebutikker, aktivitetsmuligheder, idrætstilbud, naturen, Limfjorden samt gå-afstand til både centrum med gågaderne med de mange forretnings- og kulturudvalg og den nye havnefront i Aalborg.

 

Områdebilleder

 

Limfjordsview fra Nybrogade i Vestbyen:

 

Limfjorden:

 

Vestby Station:

 

Aalborg Stadion:

 

Aalborg Stadion:

 

Offentlig transport

 

Der er masser af muligheder for at benytte offentlig transport til og fra Aalborg Vestby.
TOG: Fra Vestby Station kan du tage toget videre til Lindholm Station (Nørresundby) eller modsat ind mod Aalborg Centrum på få minutter. 

BUS: Metrobus 2 kører igennem Vestbyen. Tjek bus- og togtider her. 

 

Aktiviteter i Aalborg Vestby

Udover den umiddelbare nærhed til Aalborg Centrum, byder Vestbyen på mange muligheder. Herunder blandt andet:


Fjordmarken:
Parkanlæg i Vestbyen, som mange benytter om sommeren til solbadning og grillhygge, og på andre tidspunkter har dannet ramme om bl.a. sommer-eventet "Chill i Parken" samt diverse Cirkus-forestillinger.


Aalborg Lystbådehavn:
Gå en tur ned til det hyggelig område i Lystbådehavnen, som om sommeren emmer af afslapning og ferieidyl. Tæt ved havnearealet finder du både Pandekagehuset, samt Vestre Baadelaug, der bestemt er et besøg værd. Sidstnævnte kunne i øvrigt i 2013 prale af, at være Danmarksmester i at lave den bedste bøfsandwich. 


NKI Racing Arena Aalborg:
Aalborg's væddeløbsbane med trav- og galopløb.
For mere info, klik her.


Haraldslund Vand- og Kulturhus:
Består af både motionscenter, svømmehal og wellnessområde.
For mere info, klik her


Aalborg Stadion: 
Nordjyske Arena er AaB's faste hjemmebane med plads til 13.800 tilskuere.
For mere info, klik her


Vestre Fjordpark (Tidl. Aalborg Friluftsbad):
Vestre Fjordpark er at finde i Vestbyen ogbliver et kæmpte stort oplevelsescenter og samlingssted, som byder på noget for enhver, der er glad for natur og vandsport. I Vestre Fjordpark er der mulighed for både at svømme, sejle i kano og kajak, windsurfe, vinterbade eller bare nyde solen og den skønne natur ved fjorden.


Aalborg Streetfood (The lighthouse):
Aalborg Streetfood er et uformelt sted med plads til alle. Maden er i fokus og der er lagt vægt på at udbyde så forskelligt mad som muligt, og dermed komme "hele verden rundt".

Indkøbsmuligheder

Udbuddet af dagligvarebutikker i Aalborg Vestby er rigtig fine, hvor du finder følgende dagligvarebutikker:
 

 • Kvickly, Dannebrogsgade 64
 • Fakta, Kastetvej 37
 • Aldi, Dannebrogsgade 58
Luk

Om Aalborg Øst

Aalborg Øst, som er en ung bydel, rummer både større boligkomplekser og meget natur. Campus-området (AAU) samt flere andre uddannelsesinstitutioner er beliggende i øst, og bydelen er derfor et naturligt valg for mange studerende.

Til afvikling af trafikken er der anlagt store gennemgående veje til biltrafikken og stisystemer - som ikke krydser de store trafikårer i niveau - til cyklister og fodgængere. Der er således mulighed for at hoppe på cyklen direkte fra Campus-området og ind til centrum.

Der er et ganske rigt foreningsliv i bydelen. Der er registreret ca. 70 foreninger med aktiviteter i Aalborg Øst, herunder forskellige idrætsklubber til gavn for bydelens beboere.  

Sundheds- og Kvartershuset på Fyrkildevej ved Humlebakken er opført for at medvirke til at give bydelen et løft og et "centrum, og rummer flere forskellige sundhedsfaglige samt kommunale service- og fritidstilbud. Du kan derfor finde alt lige fra læger, fysioterapeuter, og motionscenter til caféområde ("Kafé Fair"), politi og diverse projektgrupper. Se alle tilbuddene i huset her.

Offentlig transport

Der er masser af muligheder for at benytte offentlig transport til og fra Aalborg Øst

BUS: Der kører masser af by- og metrobusser det meste af døgnet ind mod Aalborg Centrum og videre i forskellige retninger. 

Tjek bustider her.

Aktiviteter i Aalborg Øst

Gigantium: 
Et Idræts- og Kulturcenter, der både indeholder svømme- idræts- og ishal, og fra tid til anden danner rammerne for diverse kulturudbud; koncerter, forbrugsmesse, udstillinger mv. 
For mere info og pris, klik her.

 

Fokus Fitness:
Fitnesscenter med motionsrum og holdtræning
For mere info og pris, klik her

 

Trekanten:
Et kommunalt Kultur- og Foreningshus, som udover motionscenter, også danner ramme for forskellige udstillinger, koncerter, foredrag og andre kulturelle aktiviteter.
For mere info og evt. pris, klik her

Indkøbsmuligheder

Udbuddet af dagligvarebutikker i Aalborg Øst er generelt rigtig fine, hvor du kan finde følgende:
 

 • Føtex, Niels Bohrs Vej 44 
 • Fakta, Mistrals Plads 1 / Saltumvej 1   
 • Dreisler Storkøb, Lilledybet 6 
 • SuperSpar, Saltumvej 3
 • Rema1000, Stenbjergvej 1 
Luk

Om Nørresundby

Nørresundby - eller Solsiden, som bydelen også kaldes - er et attraktivt sted at bo, hvis man ønsker et billigere alternativ, men stadig ønsker at bo tæt på Aalborg Centrum. Kun Limfjordsbroen og kulturbroen adskiller Aalborg og Nørresundby.

Havnefronten fra Limfjordsbroen frem til Lindholm i Nørresundby har gennemgået en stor forvandling, og er blevet et rigtig lækkert og attraktivt område med bænke langs Limfjorden, stisystemer, smuk natur, en bade-/flydebro, volleyballbane og fodboldbane.

For den aktive er der også masser af smukke gå- og løberuter i området.

Den nye cykel- og gangbro over fjorden gør det endnu nemmere for beboere vest for Limfjordsbroen at komme hurtigt til Aalborg.

Nørresundby spænder bredt fra de mere åbne naturvidder ved og omkring havnefronten, til de tættere boligbyggerier og villakvarterer omkring Rosenfeldtparken og Eriksholmparken. 

Offentlig transport

Der er masser af muligheder for at benytte offentlig transport i, og fra Nørresundby.

 

TOG: Fra Lindholm Station kan du tage toget ind til Aalborg Vestby eller videre til Aalborg Station i centrum på få minutter.

 

BUS: Regional-, by- og metrobusser kører der desuden masser af det meste af døgnet ind mod Aalborg Centrum og videre i forskellige retning. 

 

Tjek bus- og togtider her.

Aktiviteter i Nørresundby


Lindholm Strandpark:
 Et populært natur/park-område om sommeren, hvor der er mulighed for at tage en dukkert, spille volleyball eller fodbold, solbade mv.
Pris: GRATIS!


Lindholm Fjordpark: Et mere råt naturområde med stier langs vandet, samt en par 3 golfbane med 6 huller til fri afbenyttelse efter kl. 15.00.
Pris: GRATIS!


Skansebadet svømmehal: Hvis du trænger til en dukkert, saunagus m.m.
Pris: For mere info og pris, klik her.


Løvvang Bowlingcenter: Bowling med flere forskellige temaer; f.eks. "Partybowling" og "Øl og Bowl". 
Pris: For mere info og pris, klik her

Indkøbsmuligheder

Indkøbsmulighederne i Nørresundby er generelt rigtig gode. Udover et udpluk af specialforretninger, findes tillige et væld af dagligvarebutikker.

Herunder bl.a.  

 • Føtex, Vestergade 30
 • Rema 1000, Vestergade 22 / Løvbakken 4
 • Fakta, Forbindelsesvejen 148 / Østerbrogade 54
 • Lidl, Thistedvej 1
 • Netto Viaduktvej 16 / Forbindelsesvejen 147
 • Aldi, Viaduktvej 7-9 / Hjørringvej 56
 • Kvickly, Loftbrovej 17
Luk

Om Vejgaard

Vejgaard, som er en grøn bydel med rekreative områder, bl.a. Golfparken og Signalbakken. Flere steder i Vejgaard er der nogle fantastiske kig ind over byen og fjorden, og ud over Aalborg Øst og de åbne engarealer.

Den umiddelbare nærhed til midtbyen og AAU i øst, gør bydelen særlig attraktiv for studerende.

På Hadsundvej, som er hovedvejen i Vejgaard, er flere ungdomsboliger beliggende; herunder bl.a. Idrætsbyen og Hadsundvej 33.

Vejgaard er desuden den bydel i Aalborg, der er kendt for sin egen "møntenhed", nemlig en såkaldt "Vejgaard Dollar." En "Vejgaard Dollar" dækker i øvrigt over en flad 50'er.

Offentlig transport

Der er masser af muligheder for at benytte offentlig transport til og fra Vejgaard.
 

BUS: Regional- og bybusser kører det meste af døgnet til/fra Aalborg Centrum og til/fra områderne i syd og øst.  

Tjek bustiderne her. 

Indkøbsmuligheder

Indkøbsmulighederne i Vejgaard er generelt rigtig gode. Udover et udpluk af specialforretninger, findes tillige et væld af dagligvarebutikker.

Herunder bl.a.  

 • Super Brugsen Vejgaard, Vejgaard Bymidte 10
 • Rema 1000, Danalien 1
 • Aktiv Super, Doravej 1
 • Min Købmand, Nørre Tranders Vej 99
 • Fakta, Odinsgade 1
Luk

Om Hasseris og omegn

Hasseris er en bydel i den sydvestlige del af Aalborg Centrum, og er - for mange - forbundet med høj arkitektonisk standard og flotte naturområder. Bydelen har desuden ry for at være de velhavendes kvarter.

Kombinationen af de naturskønne områder samt den korte afstand til Aalborg centrum, gør Hasseris til et eftertragtet område at bo i.

Offentlig transport

Der er rig mulighed for at benytte offentlig transport til og fra Hasseris og omegn.
 

BUS: Bybusserne kører det meste af døgnet til/fra Hasseris.


Tjek bustiderne her.

Indkøbsmuligheder

Indkøbsmulighederne i Hasseris er generelt rigtig gode. Udover et udpluk af specialforretninger, findes tillige en del dagligvarebutikker.

Herunder bl.a.  

 • Føtex Food Hasseris, Hasseris Bymidte 29
 • Rema 1000, Hasseris Bymidte 4
 • Fakta, Thulebakken 42
 • Netto, Skelagervej 301
Luk

Om Gug og omegn

Gug er en bydel i den sydøstlige del af Aalborg, som ligger højt placeret i grønne områder. Mange af boligerne i Gug og omegn har fin udsigt grundet det kuperede terræn, som lokalt kaldes "Gug Alper". Der findes inden for kort afstand, dagligvarebutikker, og fitnesscenter, samt gode busforbindelser. Benytter man stisystemet er der mindre end 3 km. til AAU i øst. 

Bydelen består hovedsageligt af villakvarterer, men også handelsmuligheder og lettere industri.

Offentlig transport

Der er masser af muligheder for at benytte offentlig transport til og fra Gug og omegn.
 

BUS: By- og metrobusser kører ofte til/fra Gug og omegn.  
 

Tjek bustiderne her.

Indkøbsmuligheder

Indkøbsmulighederne i Gug og omegn er rigtig gode. 

Du finder bl.a.  

 • Rema1000, Gugvej 211
 • Netto, Vissevej 1
 • Spar, Granbakken 10
 • Coop Dagli' Brugsen, Vissevej 93
 • Dagli' Brugsen, Mylius Erichsens Vej 74
 • Fakta, Fridtjof Nansens Vej 2A
 • Aldi, Gugvej 217
 • Kiwi Minipris, Nøhr Sørensens Vej 1B
Luk

Om Gistrup

Gistrup ligger ca. 10 km. sydøst for Aalborg - tæt ved AAU-området i Aalborg øst, og med gode busforbindelser til centrum.

Naturen er lige udenfor døren i Gistrup, og mulighederne for fysisk udfoldelse er mange. Blandt andet ligger en af landsdelens største sportsklubber indenfor 1 km. afstand, ligesom naturområdet i Lundby Bakker og Lundby Krat er indenfor behørig afstand (Ca. 2-3 km.)

Ungdomsboligerne i Knuden og Hadsundvej 363 er beliggende i Gistrup.

Offentlig transport

Der er masser af muligheder for at benytte offentlig transport til og fra Gistrup.
 

BUS: Regional- og metrobusser kører ofte til/fra Aalborg Centrum og til/fra området i syd.  

Tjek bustiderne her.

Indkøbsmuligheder

Indkøbsmulighederne i Gistrup er helt OK. 

Du finder bl.a.  

 • Super Brugsen, Nøvlingvej 25
 • Fakta, Nøvlingvej 25
Luk

Om Vodskov

I Vodskov finder man ungdomsboligerne beliggende Bag Hækken.

Ungdomsboligerne på adressen Bag Hækken er placeret i byen Vester Hassing v. Vodskov med 3 minutters gang til dagligvareforretninger.

Offentlig transport

Der er gode muligheder for at benytte offentlig transport til og fra Vodskov.
 

BUS: Regional- og metrobusser kører ofte til og fra Vodskov.
 

Tjek bustiderne her.

Indkøbsmuligheder

Indkøbsmulighederne i Vodskov er generelt rigtig fine. 

Du finder bl.a.

 • Fakta, Springvandspladsen 5, Vester Hassing
 • Super Brugsen, Springvandspladsen 2, Vester Hassing
 • Spar Langholt, Horsensvej 22, Vodskov
 • Fakta, Vodskovvej 19A, Vodskov
 • Netto, Vodskovvej 31, Vodskov
 • Super Brugsen, Vodskodvvej 17, Vodskov
Luk

Om Svenstrup

Svenstrup er både en hyggelig og aktiv by, og beliggende ca. 10 km. syd for Aalborg Centrum, og kun 3 km. syd for Skalborg (bydel i Aalborg).

Udover flere muligheder for fysisk udfoldelse, er der desuden mange grønne områder i og omkring byen.

Ungdomsboligerne i Hellekisten har ca. 1 km. til indkøsbmuligheder, mens ungdomsboligerne i Danagaarden og Runddyssen har ca. 2 km.

Offentlig transport

Der er både rig mulighed for at benytte tog og bus til og fra Svenstrup.


BUS: Regional- og metrobusser kører ofte til/fra Aalborg Centrum.


TOG: Fra Svenstrup Station kan du tage toget ind til Aalborg på 20 minutter. 

 

Tjek bus- og togtiderne her.

Indkøbsmuligheder

Indkøbsmulighederne i Svenstrup er rigtig gode. 

Du finder bl.a.  

 • Super Brugsen Svenstrup, Godthåbsvej 12
 • Rema 1000, Godthåbsvej 15
 • Spar Godthåb, Ridemandsmøllevej 14
 • Fakta, Hobrovej 751
 • Købmand Kaj Simonsen, Hyldemorvej 1
Luk

Om Tylstrup

Tystrup en hyggelig stationsby beliggende ca. 18 km. nord for Aalborg. Der er fine busforbindelser og indkøbsmuligheder i byen.

Offentlig transport

Der er mulighed for at benytte offentlig transport til og fra Tylstrup.
 

BUS: Regionalbusser kører jævnligt til/fra Tylstrup.
 

Tjek bustiderne her.

Indkøbsmuligheder

Indkøbsmulighederne i Tylstrup er OK. 

Du finder bl.a.  

 • Dagli' Brugsen, Klitgårdsvej 17
 • Tylstrup Lavpris, Luneborgvej 78
Luk

Om Klarup

Klarup, der er en forstad til Aalborg, er beliggende i kuperet terræn, hvilket betyder flot udsigt flere steder i byen, mod fjorden og ind over Aalborg by.

Klarup er en idéel løsning for dem, der ønsker at bosætte sig i en hyggelig landsby, men stadig have kort afstand til Aalborg Centrum og AAU-området i øst. Byen har et godt udbygget stisystem, som gør det muligt at færdes uden at benytte befærdede veje. 

Offentlig transport

Der er gode muligheder for at benytte offentlig transport til og fra Klarup.
 

BUS: Regional- og metrobusser kører ofte til og fra Klarup.
 

Tjek bustiderne her.

Indkøbsmuligheder

Indkøbsmulighederne i Klarup er OK. 

Du finder bl.a.

 

 • Superbest, Klarupvej 52
 • Fakta, Klarupvej 39 
Luk

Om Sulsted

Ungdomsboligerne i Stegenborgparken og Vendelparken er beliggende i Sulsted. Byen Sulsted er en aktiv landsby, hvor der findes bl.a. nærbutikker, bank, posthus og lægehus. Der er også gode muligheder for at komme ind til byen, da bybussen kører lige forbi.

Offentlig transport

Der er mulighed for at benytte offentlig transport til og fra Sulsted.

 

BUS: Regional busser kører til og fra Storvorde. 

 

Tjek bustiderne her.

Indkøbsmuligheder

Indkøbsmulighederne i Storvorde:

Du finder bl.a.  

 • Dagli' Brugsen Sulsted, Elkærvej 11
Luk

Om Storvorde

Storvorde er en forstad til Aalborg, og beliggende i et kuperet terræn, hvilket gør, at der fra mange steder i byen, er en flot udsigt mod Limfjorden, bakkerne, skov og mark.

I Mou v. Storvorde er Snebærvej og Junoparken beliggende, Buchwaldshave er beliggende i Gudumholm v. Storvorde, mens Frejavej er centralt beliggende i byen. Fælles for alle 4 afdelinger er, at der indkøbscenter og bus i kortere afstand.

Offentlig transport

Der er mulighed for at benytte offentlig transport til og fra Storvorde.

 

BUS: Regional- og metrobusser kører til og fra Storvorde. 

 

Tjek bustiderne her.

Indkøbsmuligheder

Indkøbsmulighederne i Storvorde er udmærket. 

Du finder bl.a.  

 • Dagli' Brugsen Gudumholm, Aagade 40
 • Dagli' Brugsen Mou, Dokkedalvej 2
 • Dagli' Brugsen Storvorde, Stationsvej 5D
 • Rema1000, Rødhøjsvej 4
Luk

Om Gandrup

Gandrup er en mindre stationsby beliggende nord-øst for Aalborg, og med kort afstand til havne- og turistbyen Hals.

Ungdomsboligerne på adressen Mellemvang 2-4 er beliggende i Gandrup.

Offentlig transport

Der er følgende muligheder med offentlig transport til- og fra Gandrup:


BUS: Regional- og metrobusser kører igennem Gandrup.


Tjek bustiderne her

Indkøbsmuligheder

Indkøbsmulighederne i Gandrup er ganske fine. 

Du finder bl.a.  

 • Super Spar, Borgergade 84, Gandrup
 • Dagli' Brugsen, Aalborgvej 326, Gandrup
Luk